Juustokeksit:
25 - 30 kpl
100 g parmesaania
100 g voita
1 ½ dl vehnäjauhoja
(½ tl paprikajauhetta)
½ - 1 tl oreganoa
½ tl suolaa
1 keltuainen
ripaus cayennepippuria
Ohje:
- Raasta parmesaani hienoksi, paloittele voi. Nypi parmesaani ja voi kuivien aineiden kanssa. Lisää lopuksi keltuainen ja nypi valmiiksi taikinaksi.
- Painele taikina litteäksi ja kääri kelmuun. Anna levätä jääkaapissa pari tuntia.
- Kauli taikina vajaa puolen sentin paksuiseksi levyksi. Ota muotilla pieniä keksejä.
- Nosta keksit uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 180-asteessa uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Jäähdytä.
- Tarjoa glögin kanssa.