Juustokeksit:

25 - 30 kpl

100 g      parmesaania

100 g      voita

1 ½ dl     vehnäjauhoja

(½ tl        paprikajauhetta)

½ - 1 tl   oreganoa

½ tl        suolaa

1            keltuainen

              ripaus cayennepippuria

Ohje:

  1. Raasta parmesaani hienoksi, paloittele voi. Nypi parmesaani ja voi kuivien aineiden kanssa. Lisää lopuksi keltuainen ja nypi valmiiksi taikinaksi.
  2. Painele taikina litteäksi ja kääri kelmuun. Anna levätä jääkaapissa pari tuntia.
  3. Kauli taikina vajaa puolen sentin paksuiseksi levyksi. Ota muotilla pieniä keksejä.
  4. Nosta keksit uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 180-asteessa uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Jäähdytä.
  5. Tarjoa glögin kanssa.