Vanhaa (ei siis homehtunutta) pullapitkoa uusiokäyttöön, jos ei halua tehdä köyhiä ritareita.. Hyvää, kahvin ja teen miksei myös kaakaon kera, säilyy pitempään kuin tavallinen pulla. Tarkkoja mittoja ei ole, ne pitää kokeilla. Mummu teki aina näitä vierasvaraksi, kun ei ollut pakkasessa tilaa leivonnaisille. Ihanaa iltateen kera.

Korput mummum tapaan

1  pullapitko, muutaman päivän seissyttä.

    voita

    sokeria

    kanelia ja tai vaniliinisokeria

Ohje:

  1. Viipaloi pullapitko ja aseta leivinpaperin päälle pellille, voitele voisulalla tai pehmeällä voilla reilusti, ripottele päälle sokerit ja kaneli. (Itse sekoitan sokerit ja kanelin valmiiksi sekaisin ja sitten vain ripottelen ne päälle).
  2. Paista 150 asteessa kunnes reunat on ruskettuneet, noin 10-15 minuuttia.